Mihai IACOB este directorul Întreprinderii de Stat „Radiocomunicații” – principalul furnizor de rețele și servicii de Broadcasting TV şi Radio pentru posturile publice şi private ale audiovizualului din Republica Moldova.

Întreprinderea pe care o conduce are o prezență notabilă pe piața locală, context în care d-sa afirmă că o mare parte a succesului pe care îl obține se datorează faptului că a absolvit Facultatea de Radioelectronică – actualmente Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei.

– Cunoștințele acumulate la UTM mi-au dat un start bun pentru viitorul profesional. Încă de pe băncile Universității am fost observat de către conducerea ÎS „Radiocomunicații” , care mi-a oferit primul loc de muncă. Mereu am fost și sunt recunoscător Universității și dascălilor, dovadă fiind că până în prezent îmi continui studiile la Școala Doctorală a UTM. Sunt mândru de cunoștințele acumulate, care m-au ajutat să evoluez până în postul pe care îl dețin acum și să contribui zi de zi la dezvoltarea domeniului. Vă îndemn și pe dvs., dragi absolvenți de licee, să deveniți studenți ai Universității Tehnice a Moldovei, astfel ca în viitorul apropiat să vă pot strânge mâna și să vă spun: „Bună ziua, dragă colega!”

 

(Visited 60 times, 1 visits today)