- UTM - https://utm.md -

„Vino să studiezi la FUA-UTM, să contribui la dezvoltarea infrastructurii de transport a țării!”

Este îndemnul lui Sergiu GALUȘCA – absolvent al Facultății Urbanism și Arhitectură, specialitatea „Căi ferate, drumuri, poduri”. De comun acord cu CEGHID, subliniază importanta programelor de #studiiUTM [1], grație cărora astăzi activează în cadrul Administrației de Stat a Drumurilor, în calitate de șef Serviciu Poduri.

Vorbindu-le tinerilor care stau în fața alegerii viitorului profesional despre faptul că tot ceea ce ne înconjoară în lumea contemporană sunt efectele aplicării ingineriei și că un inginer profesionist este capabil să-și asume responsabilitatea personală pentru dezvoltarea și aplicarea științei și a cunoștințelor inginerești, în special în cercetare, proiectare, construcție, fabricare, administrare, supervizare etc., Sergiu GALUȘCA le sugerează să aleagă din multitudinea de opțiuni propuse de instituțiile de învățământ superior ceea ce a ales și el la momentul respectiv: programul de studii „Căi ferate, drumuri, poduri” din cadrul FUA-UTM:

Aici, vă așteaptă profesori dedicați instruirii în domeniu, care oferă o formare competitivă pentru piața muncii, punând bazele unei cariere de succes. Vino la UTM să devii inginer și să contribui la dezvoltarea infrastructurii de transport a țării! Inginerii creează Viitorul!

 

(Visited 19 times, 1 visits today)