Dragă absolvent al UTM! Știm că finalizarea studiilor e un mare eveniment pentru tine. În cei 4 ani de facultate ți-ai asumat toate suișurile și coborâșurile vieții de student, le-ai făcut față cu brio și ai dat tot ce ai avut mai bun la examene. Și tocmai când a sosit momentul să culegi laurii, s-a abătut peste noi pandemia. Aceasta ne-a luat multe, nu și bucuria acestei mari realizări!

Lia ȘONȚU, absolventă a Facultății Textile și Poligrafie, specialitatea „Design și tehnologii poligrafice”, te invită la „Flashmob-ul absolvenților UTM 2020”. Chiar dacă acesta se propune a fi desfășurat la distanță, fără bal de absolvire și întâlniri de adio, nu e o problemă – te poți decerna și acasă ! La fel și lipsa principalului atribut pentru poza principală – toca de absolvent – nu poate constitui un impediment pentru un inginer format la UTM – ți-o faci singur! Iar Lia ți-a pregătit un „îndrumar” în acest sens, îndemnându-te să glisezi poza alăturată și să vezi tot de ce ai nevoie:

📌 Un pătrat din mucava cu dimensiunile de 20×20 cm;

📌 O coală de hârtie A3;

📌 Două fâșii de hârtie cu dimensiunile 7×42 cm, pentru circumferința de susținere.

IMPORTANT: etichetează @student_utm pe Facebook/ Instagram sau utilizează hashtag-urile #student_utm #absolvent_utm_2020

Gaudeamus igitur

Iuvenes dum sumus.

Vivat academia!

Vivant professores!

(Visited 33 times, 1 visits today)