In cadrul Seminarului Sttintific al Scolii Doctorale se anunta evaluarea tezei de doctor a doamnei Oxana RADU
 
cu tema: Compozitii alimentare pe baza uleiului de nuca (Juglans regia L.) rezistente la degrădari oxidative.

Specialitatea: 253.06 Tehnologii bioloigice si chimice in industria alimentară
 
Conducator stiințific: Pavel TATAROV, dr. hab., prof.univ.
                                       Alexei BAERLE, dr. conf. univ.
 
Președinte al Seminarului: Mircea BERNIC, dr. hab., prof.univ.
Vice-președinte: Reșitca Vladislav, dr. conf.univ.,
Secretar: Rodica SIMINIUC, dr. conf.univ.
 
Data seminarului: 26.06.2020
Inceputul seminarului: 14.00
 

Doritorii de a participa la sedința Seminarului Științific a Scolii Doctorale SAIEM se pot înregistra pe lincul:

(Visited 19 times, 1 visits today)