Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRIMĂRIA ORAȘUI CĂUȘENI – UN NOU PARTENER AL UTM

Miercuri, 27 mai 2020, Universitatea Tehnică a Moldovei a semnat un acord de colaborare cu Primăria orașului Căușeni.

Acordul stipulează stabilirea unor relații de colaborare și parteneriat reciproc avantajoase între cele două instituții pe segmentul educațional, organizarea și desfășurarea diverselor acțiuni în vederea orientării profesionale a absolvenților de liceu în programele de studii din cadrul UTM, asistenței consultative, dar și stimulării și orientării elevilor în domeniul ingineresc.

La întrevederea ocazionată de semnarea Acordului, UTM a fost reprezentată de Viorel Bostan, rector și Dinu Țurcanu prorector, dar și cei care nemijlocit se ocupă de promovarea acestor obiective universitare –  Radu Melnic, șef Centru Universitar de Informare și Ghidare în Carieră (CEGHID), și Natalia Șestenco, șef-adjunct CEGHID.

În context, Anatolie Donțu, primarul orașului Căușeni, și-a exprimat convingerea că acest parteneriat constituie un pas important în cooperarea între cele două instituții.

[av_gallery ids=’74263,74264,74265,74266,74267′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-sgqqk6′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI