Ana CIOBANU, absolventă a programului de licență „Drept” (2018) și a programului de master „Drept imobiliar și cadastral” (2020), ne aduce o seamă de argumente în favoarea studiilor în Drept la Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Cunoaște acest domeniu nu doar din cărți, absolvind cu o notă foarte aproape de „10” Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, dar deja și din experiența practică în domeniu, fiind angajată încă din anul IV de studii în calitate de grefier la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, iar actualmente fiind juristconsult într-o companie de microfinantare.

De ce să faci Dreptul la UTM? Pentru că, în opinia sa, aici vei obține o gamă vastă de cunoștințe care îmbină perfect științele tehnice cu cele de jurisprudență, oferindu-ți un orizont larg de aplicare a acestora în avocatură, consultanță juridică, domeniul notarial, al registrului de bunuri imobile etc. Pornești la acest drum frumos, dar și sinuos, cu o pregătire temeinică oferită de cei mai notorii specialiști în domeniu care își asumă cu dăruire postul de cadru didactic universitar.

Domeniul Dreptului la UTM are și baze tehnico-inginerești – e argumentul forte, pe lângă multe altele, ca să alegi să devii un specialist bun, competent, cu mare viitor!

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)