Sergiu ISTRATI, absolvent al Facultății Electronică și Telecomunicații, ne transmite un salut de la Düsseldorf, Germania, de la sediul central al celebrei companii Huawei Technologies Deutschland GmbH, unde activează în calitate de Project Manager.

Este mândru să facă parte din familia liderului mondial de echipamente și tehnologii de comunicații mobile. Activează aici de peste un deceniu și afirmă cu mâna pe inimă: „La FET-UTM se fac studii de calitate în telecomunicații” – cunoștințele obținute la facultate, precum spune, îi sunt în permanență de mare folos. De altfel, nu este singurul absolvent al acestei facultăți care și-au făcut un nume în Europa. Are alături peste 30 de ingineri, care urmăresc același scop: conectarea stațiilor mobile, cu fibră optică, în rețeaua telefonică Deutschland.

Oricine dorește ar putea activa în cadrul faimoaselor proiecte marca Huawei, spune Sergiu ISTRATI, iar pentru aceasta are nevoie de studii și cunoștințe solide în telecomunicații, pe care le pot obține, urmându-i exemplul, la Facultatea Electronică și Telecomunicații, Universitatea Tehnică a Moldovei (FET-UTM).

 

(Visited 34 times, 1 visits today)