Cu o experiență de peste jumătate de secol, specialitatea Arhitectura din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură, UTM a dat lumii arhitecți cotați în diverse țări ale lumii. Printre ei este și absolventa Loredana MELNIC, care activează deja într-un birou de proiectare, dar și la Alma Mater, în calitate de profesoară, promovând programele de #studiiUTM, de comun acord cu Centrul de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID.

Spune că studiile la facultate i-au schimbat radical viața. Realizate în pas cu tendințele moderne, păstrând totodată tradițiile pentru a le transmite de la o generație la alta, aceste schimbări i-au decis viitorul, oferindu-i șansa să-și dezvolte aptitudinile creative și, într-un final, să-și realizeze visul – să devină arhitect!

Îi îndeamnă pe tinerii care stau în fața alegerii viitorului profesional să vină la UTM, despre care spune:

„Universitatea Tehnică a Moldovei e cea mai mobilă universitate din țară. La Facultatea Urbanism și Arhitectură, Departamentul Arhitectura veți fi ghidați de cei mai buni profesioniști în domeniu, evaluați – și de comisii internaționale. Veți beneficia de programe de liber schimb cu universități din Europa și Asia. Iar în cadrul stagiilor de proiectare veți avea ocazia să colaborați cu arhitecți notorii. Aici vă așteaptă numeroase concursuri, festivaluri. E calea ce duce spre marele vis – de a deveni arhitect! E opțiunea corectă! Fiți bineveniți la UTM!”

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)