În pofida pandemiei și a restricțiilor impuse în legătura cu aceasta, ne bate la ușă o nouă admitere. E timpul marilor decizii pentru absolvenții de licee, colegii/centre de excelență, care își aleg acum viitorul profesional.

Dragi absolvenți! Vă îndemnăm să faceți alegerea în favoarea ingineriei – un domeniu dinamic, creativ, inovativ, în care arta, știința, tehnologia și legile naturii sunt puse în folosul general al umanităţii.

Iar pentru a vă orienta mai ușor în spectrul variat al specialităților propuse de Universitatea Tehnică a Moldovei, secretarul responsabil al Comisiei de Admitere a UTM, Radu MELNIC, vă prezintă oferta UTM pentru Admiterea-2020, cu grila de specialități repartizate pe facultăți – peste 60 de specialități în cadrul celor 9 facultăți, reprezentate în tabelul alăturat.

Mai mult. Zilele acestea, Radu MELNIC, secretarul responsabil al Comisiei de Admitere, de comun acord cu prorectorul pentru informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, Dinu ȚURCANU, s-au întrunit într-o ședință la distanță cu responsabilii de admitere din cadrul UTM – Natalia ȘESTENCO, șef-adjunct al Centrului de Informare și Ghidare în Carieră; Vasile CHETROI, șef Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii; Ion ICHIM, șef Serviciu proiectare și elaborare a sistemelor informatice și a produselor software, în cadrul căreia au examinat versiunea draft a pregătirii Sistemului Informaţional de Management Universitar (SIMU) pentru „AdmitereaONLINE2020”, prin intermediul căreia se va realiza procedura de admitere din anul curent. Cu mai multe detalii, vom reveni pe parcurs.

 

(Visited 2.448 times, 1 visits today)