Victor RAŢOI: „Sunt tânăr și îmi place ceea ce fac! Iar acest lucru îl datorez UTM!”

Victor RAŢOI este absolvent al Universității Tehnice a Moldovei, Facultatea Urbanism şi Arhitectură, Departamentul Drumuri, Materiale și Mașini pentru Construcţii, programul de studii „Căi ferate, drumuri, poduri”, promoția 2018. Iar de curând și-a finalizat și studiile la ciclul II de Master la FUA-UTM, urmând în cadrul  Departamentului Ingineria Infrastructurii Transporturilor program de studii „Drumuri, materiale și mecanizare în construcții”, promoția 2020.

De doi ani activează la firma științifică de producție „Universinj” SRL – una dintre cele mai mari și puternice companii de consultanță, proiectare și expertiză a infrastructurilor pentru transporturi și spune că este mândru de titlul de absolvent al UTM, pe parcursul anilor de studii având parte de cei mai buni profesori – specialiști notorii în domeniu, care pe parcurs i-au devenit prieteni, colegi și buni mentori.

Mai spune că a ales această profesie din dorința de a moderniza infrastructurile pentru transporturi, pe care le consideră cheia schimbărilor benefice în țară.

„Sunt tânăr și îmi place ceea ce fac! Iar acest lucru îl datorez Universității Tehnice a Moldovei, pentru că aici se formează viitorii ingineri! Iar INGINERII CREEAZĂ VIITORUL!” – este mesajul pe care Victor RAŢOI, inginer coordonator Echipa Investigare Sistem Rutier, FŞP „Universinj” SRL, îl adresează absolvenților de liceu, care se află în fața alegerii viitorului profesional, îndemnându-i, de comun acord cu Centrul de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID, să atragă atenție programelor de #studiiUTM.

 

(Visited 60 times, 1 visits today)