Nicolae AMARII, absolvent UTM, își materializează visul de a simula roboți

Nicolae AMARII este unul din absolvenții-model ai UTM, care a ajuns să conducă filiale de top ale unor importante companii străine deschise la Chișinău.  Susține plenar gestul CEGHID de a-i îndemna pe tineri să aleagă unul din programele de #studiiUTM.

Este directorul Biroului de proiectare TMF Design Moldova al companiei omonime italiene – un grup profesionist, cu o vastă experiență în proiectarea mecanică și simularea de roboți, inclusiv proiectări de stații, linii tehnologice de asamblare robotizată a caroseriei automobilului, având printre clienții permanenți corporații cu renume mondial: Volkswagen, Ford, Audi, Jaguar, Mercedes.

A absolvit o specialitate care îi deschidea oportunități egale în două domenii: inginerie și managementul în construcția de mașini. A ales să activeze în domeniul ingineriei. Echipa pe care o conduce se constituie în special din absolvenți ai TCM – „Tehnologia construcțiilor de mașini” și IMCM – „Inginerie și management în construcția de mașini”, dar și de la alte specialități promovate de cea mai mare facultate a #UTM – FIMIT – Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi.

 

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU