Absolvent al Universității Tehnice a Moldovei, Facultatea Tehnologie şi Management în Industria Alimentară (azi – Facultatea Tehnologia Alimentelor), promoția-2007, lucrează la Fabrica de cofetărie din Chișinău SA „Bucuria” – cea mai mare şi unica în Republica Moldova întreprindere specializată în producerea tuturor tipurilor de produse de cofetărie zaharoase, ciocolatei şi produselor de ciocolată.

Se consideră un om împlinit. La „Bucuria”, care este cartea de vizită a Moldovei, a reușit să avanseze într-un an de la funcția de chimist la cea de controlor, apoi de maistru, astăzi fiind deja inginer tehnolog. Este mândru de faptul că prin munca sa, alături de colegii din cadrul fabricii, aduce bucurie copiilor şi maturilor, fiind fericit să poată spune: „Cu noi viața e mai dulce…”

Pe tinerii care doresc să îmbrățișeze o profesie pentru o viață îi îndeamnă să urmeze sfatul CEGHID și să aleagă unul din programele de #studiiUTM, poate chiar din cadrul FTA, iar de aici până la bucuria de a-ți vedea visul împlinit e doar un pas.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)