Pasionată de modă și artă,  Marinela DRĂGAN a avut fericita ocazie să descopere că la Facultatea Textile și Poligrafie, Universitatea Tehnică a Moldovei, acestea sunt părți ale aceleiași comuniuni, integrându-se perfect în paleta variată a programelor de #studiiUTM, promovate cu dăruire de Centrul de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID.

Urmează specialitatea „Tehnologia și designul confecțiilor textile” și consideră această  alegere drept cea mai reușită pentru viitorul carierei sale. Unul din motivele principale a fost oportunitatea de a studia esența modei și a designului de la cei mai mari profesioniști în domeniu și a îmbrățișa alături de ei profesia care se pliază perfect cu aspirațiile sale.

Aici, la FTP, și-a dat frâu liber spiritului creativ pentru a-și urma pasiunea pentru modă și artă. Concomitent, și-a cultivat aptitudini tehnico-inginerești, gândirea strategică, dar și capacitatea de a lucra în echipă. Este o experiență de vis, care îi permite valorificarea și aplicarea în practică a cunoștințelor căpătate pe parcursul studiilor, motivând-o să se gândească de pe acum la deschiderea unei afaceri în domeniu și a contribui astfel la industrializarea Republicii Moldova și competitivitatea țării pe plan mondial.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)