Alexandra Crudu, absolventă UTM, Facultatea Energetică și Inginerie Electrică, specialitatea „Inginerie și managementul calității”, promoția anului 2013, este mândria Alma Mater și ne oferă prilejul perfect de a urma îndemnul CEGHID și a sublinia în continuare importanța programelor de #studiiUTM.

Pregătirea temeinică pe care i-a oferit-o Alma Mater a propulsat-o în forurile superioare de specialitate, fiind membru al comitetelor tehnice pentru calitate din cadrul organizațiilor regionale de metrologie – EURAMET (European Association of National Metrology Institutes) și COOMET (Euro-Asian Cooperation of National Metrological Institutions). Actualmente este manager calitate la Institutul Național de Metrologie – instituție care asigură trasabilitatea rezultatelor măsurărilor efectuate pe teritoriul republicii, administrează și păstrează Baza națională a etaloanelor.

Spune că își datorează istoria de succes în totalitate UTM. Aici s-a format ca personalitate, și-a clădit bazele viitorului profesional. An de an, prin discipolii săi, Universitatea Tehnică a Moldovei scrie sute, mii de istorii de succes, având toate atuurile pentru a fi recunoscută la nivel național și internațional: profesori calificați, programe de studii actuale, laboratoare și clădiri moderne. Mai spune că țara noastră are nevoie de oameni și ingineri ambițioși, dornici să învețe și să schimbe lumea aici, acasă. Și este mândră de faptul că inginerii care pot să ridice țara și crea Viitorul „se nasc”, de fapt, la UTM!

Are și un îndemn pentru eventualii candidați la studii: „UTM a fost șansa mea. UTM este și șansa Ta!”

 

(Visited 16 times, 1 visits today)