Condițiile de carantină cauzate de pandemia COVID-19 au șters mult din culorile din jurul nostru, nu și din elanul și pasiunile noastre. Solicitată de CEGHID să se exprime asupra programelor de #studiiUTM, Inna LEBEDINSKAIA, absolventă a Facultății Urbanism și Arhitectură, promoția-2017, spune că specialitatea ACGV, este una dintre cele mai frumoase și acum, fiind departe de casă, îi aduce multă căldură și lumină în suflet.

Absolvind cu mențiune specialitatea „Ingineria sistemelor de alimentare cu căldură, gaze și ventilare” (ACGV) din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură, Inna LEBEDINSKAIA este astăzi inginer în cadrul unei prestigioase companii din Franța – PON CONSTRUCTION. Spune că ACGV este un domeniu vast, captivant și îți oferă posibilitatea să-ți dezvolți capacitățile în trei domenii de instalații inginerești foarte importante: încălzire, gaze, ventilare.

Departe de casă, poartă mereu în suflet o recunoștință nemărginită profesorilor săi, care i-au oferit cunoștințe profunde în domeniu, formându-i o bază informațională pentru dezvoltarea pe plan profesional.

Îi îndeamnă și pe tinerii care stau astăzi în fața alegerii domeniului de studii: „Vino să devii inginer! Alege UTM! Fii arhitectul propriului viitor!”

 

(Visited 20 times, 1 visits today)