Astăzi, operatorul de telefonie mobilă MOLDCELL ne oferă fericitul prilej să marcăm împreună două decenii a ceea ce înseamnă descoperiri, creație și inovație. Având de-a lungul timpului numeroase ocazii de a aprecia suportul necondiționat oferit de MOLDCELL, Universitatea Tehnică a Moldovei a ținut să împărtășească bucuria acestei sărbători prin mesaje de gratitudine și considerațiune din partea administrației.

Rectorul Viorel BOSTAN, a adresat, în numele întregii comunități academice a UTM, sincere mulțumiri pentru colaborarea de succes cu MOLDCELL – o colaborare marcată de servicii de calitate prestate, susținerea inițiativelor studențești și, în special, pentru sprijinul acordat în dezvoltarea infrastructurii didactice și de cercetare a Universității, ceea ce permite pregătirea inginerilor de înaltă calificare pentru piața muncii. În speranța unei colaborări la fel de avantajoase și în viitor, rectorul a mulțumit companiei MOLDCELL pentru susținere, dorindu-i mut succes în deschiderea de noi orizonturi și bucuria de a fi mereu la înălțime!

Un mesaj de apreciere şi respect a venit și din partea dlui Dinu ȚURCANU, care, în postura sa de prorector pentru informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, dar și de cadru didactic, a ținut să mulțumească companiei MOLDCELL pentru serviciile de calitate prestate UTM,  suportul tehnic acordat, inclusiv în dotarea unui laborator de specialitate al Facultății Electronică și Telecomunicații, dar și pentru receptivitatea în susținerea diverselor acțiuni din cadrul UTM.

Cu MOLDCELL ne simțim mereu aproape de cei dragi chiar şi atunci când suntem departe! Mulțumim, MOLDCELL, pentru încrederea de a descoperi, crea, inova și visa împreună!

(Visited 32 times, 1 visits today)