CEGHID subliniază în continuare importanța programelor de #studiiUTM, de astă dată invitându-l la rampă pe Eugeniu Cepoi, director și fondator al companiei Royal Map, despre care spune că „a fost înființată acum 6 ani ca o continuitate și un rezultat al studiilor de care a beneficiat în cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, UTM”.

Mândru de pregătirea pe care i-a oferit-o Alma Mater, a invitat în echipa companiei absolvenți ai specialității care l-a format și pe el – „Geodezie, topografie și cartografie”. Acum trei ani, Royal Map a încheiat un parteneriat de perspectivă cu TomTom company, lider mondial în sisteme de navigare și Geocard, prin intermediul căreia dezvoltă actualmente aceste servicii și în Republica Moldova.

Spune că este o onoare pentru el să-și servească țara în domeniul ingineriei geospațiale, onoare pe care o datorează în totalitate profesorilor Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru (FCGC) și administrației Universității Tehnice a Moldovei per ansamblu. Inginerii creează Viitorul!

 

(Visited 54 times, 1 visits today)