Sâmbătă, 11 aprilie, cu începere de la ora 17.-00, vă invităm la Movie Night | User Interaction and Practice Session pe marginea filmului tematic „Gamer” (2009). Conferința va avea loc pe Zoom.

„Pană și tradiționalul Movie Night a trecut într-un nou format. De când stăm acasă, cu siguranță ați avut ocazia să vizionați multe filme, dar noi venim cu ceva special pentru voi. Pentru a trece mai ușor peste această perioadă complicată, noi vă propunem o scurtă sesiune informativă, însoțită de o parte practică despre interacțiunea cu utilizatorul și un film bun. Există diverse metode de interacțiune cu utilizatorul, de la cele mai simple tastatura – buton, pana la cele mai complexe, cum ar fi touch screen și mai mult – kinect și realitatea virtuala, apogeul fiind interacțiune de control persoana – persoana așa cum e prezentată în filmul Gamer.

Powered by Tekwill, supported by USAID MoldovaEmbassy of Sweden in ChisinauUK in Moldova – British Embassy ChisinauUTM – Universitatea Tehnica a Moldovei
#Tekwill #USAIDMoldova #Sweden

 

(Visited 3 times, 1 visits today)