Revistele recenzate, cu vizibilitate internațională și factor înalt de impact sunt o țintă râvnită de cercetători pentru publicarea articolelor științifice. E resursa lor vitală! Fiecare editură are o politică specifică de recenzare. Cunoașterea politicilor de recenzare ale editurii constituie un factor important pentru autorii care publică. În acest context ținem să vă facem atenți la webinarele Cisco Webex, a căror formulă de desfășurare se pretează perfect condițiilor actuale de carantină.

Webinarul „Reviews journals: A vital library resource for students, faculty and researchers”, sponsorizat de Editura Springer Nature, va avea loc în data de 2 aprilie, ora 18.00 (ora locală). Durata: 60 minute. Limba de lucru: engleza. Platforma de difuzare: Cisco Webex.

Prezentatori:

Jillian ADIE, dr. în biologie, cu o experiență de 9 ani de publicare în reviste STEM, actualmente gestionează portofoliul de recenzii Nature Reviews.

Mina RAZZAK, dr., director editare portofoliu de recenzii ale revistelor Nature Research.

Webinarul va oferi un sistem interactiv de întrebări şi răspunsuri în timp real pentru cercetători, editori și bibliotecari.

►  Înregistrarea la webinar:

Formularul de înregistrare poate fi accesat pe Register pagina Event Information, după care activați Register din Event Status.

Informații suplimentare privind conectarea la webinarele difuzate pe platforma Cisco Webex găsiţi la adresele de mai jos.

Join a Cisco Webex Event

https://help.webex.com/en-us/kwmj5eb/Join-a-Cisco-Webex-Event#id_128843

Connect to Audio and Video in Cisco Webex Meetings

https://help.webex.com/en-us/cjr7xq/Connect-to-Audio-and-Video-in-Cisco-Webex-Meetings

Vă recomandăm să luați cunoștință de procedura de conectare la webinar înainte de ora de difuzare. Conectarea la webinar se face cu puțin timp înainte de începere pentru a vă asigura că vă puteți conecta și recepționa semnalele audio și video.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)