La data de 4 martie, Administrația Universității Tehnice a Moldovei în colaborare cu Comitetul Sindical Salariați au organizat o festivitate dedicată tuturor Doamnelor și Domnișoarelor din comunitatea UTM, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie. O admosferă destinsă, cu un decor deosebit, cu bucate alese și muzică de sărbătoare, o îmbinare excelentă de a încuraja comunicarea în vederea consolidării culturii organizaționale a UTM.

Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul potrivit pentru a vă spune cât de mult însemnați pentru noi. Dorim să vă mulţumim pentru tot ceea ce am învăţat de la Dumneavoastră: cum să dăruim necondiţionat, cum să avem încrede în noi. Voi sunteți cele care iubiți  fără a cere nimic în schimb,  care ne  oferiți sprijin şi încurajări când aveam nevoie, care sunteți mereu alături de noi, chiar și când viaţa părea împotriva noastră.

Multstimate Doamne și Domnișoare, în acest început de primăvară, Vă adresăm cele mai calde felicitări și urări de bine. Fie ca împlinirile frumoase să Vă însotească pretutindeni, să aveți parte de sănătate, pace și belșug, să Vă bucurați mereu de dragostea și stima celor apropiati.

Venim cu sincere mulțumiri şi întreaga consideraţie față de Administrația UTM, în persoana dlui rector, Viorel BOSTAN, pentru susținerea ideii și pentru faptul că ne este alături de fiecare data.

Bărbaților, dlui prorector Mircea BERNIC, dlor decani Rafael CILOCI și Dumitru CIORBĂ, dlui director al Colegiului Tenic – Dumitru VENGHER, care au vizitat evenimentul cu scopul nobil de a adresa mesaje de felicitare tuturor femeilor.

Mulțumim întregului colectiv a Centrului Didactico-Metodic și de Producție pentru suportul gastronomic al evenimentului, pentru grijă și devotament, pentru originalitatea bucatelor și a deservirii.

Mulțumim interpreților de muzică ușoara Ian RAIBURG și Aurica CORDINEANU, pentru melodii alese pentru voia bună și prezență scenică. Și nu în ultimul rând, întregului colectiv al Comitetului Sindical Salariați UTM, pentru organizare și lucru în echipă!

Atmosfera evenimentului este redată perfect în aceste poze. Bună dispoziție, oameni dragi, muzică live și bucate delicioase.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)