Primăvara la Comitetul Sindical Salariați al UTM este una fructuoasă și plină de evenimente frumoase.

Astăzi venim cu sincere felicitări la adresa liderului sindical al FIEB, Ala OBERȘT, doctor în economie în Departamentul Economie și Management din cadrul Facultății Inginerie Economică și Business, căreia i s-a conferit titlul științifico-didactic de conferențiar universitar. Este un titlu obținut pentru prima dată în baza regulilor noi aprobate la nivelul național și instituțional, ceea ce valorifică potențialul și orientarea pe rezultat a dnei conferențiar universitar.

Ne bucurăm nespus de mult că imaginea organizației sindicale se completează cu reușitele remarcabile la nivel profesional ale liderilor sindicali.

Stimată dnă Oberșt, vă felicităm cu prilejul acestei recunoașteri a capabilităților dvs. didactice și vă dorim în creșteri profesionale ambițioase în continuare. Să aveți parte de studenți care să aprecieze devotamentul și dăruirea de sine în activitățile de învățare. Sunteți un exemplu de urmat. Vă mulțumim pentru profesionalismul, entuziasmul și implicarea activă în evoluția de zi cu zi a comunității academice și sindicaliste a UTM!

(Visited 7 times, 1 visits today)