Pe 4 martie, Dinu Țurcanu, prorector informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare al UTM, a răspuns invitației rectorului Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, prof. univ., dr. hab. în științe medicale Emil Ceban, de a consilia membrii echipei manageriale a USMF în inițierea procesului de elaborare a Strategiei în domeniul IT și comunicare în contextul noii Strategii de dezvoltare a USMF pentru următorii 5 ani.

La ședința organizată în acest scop, cu participarea tuturor prorectorilor și sefilor departamentelor responsabile de componentele IT, PR, Imagine și Comunicare din cadrul USMF, Dinu Țurcanu, în calitatea sa de expert IT, și-a împărtășit viziunea și a oferit sugestii constructive în materia subiectului abordat.

Rectorul USMF s-a arătat satisfăcut de conlucrarea cu prorectorul UTM Dinu Țurcanu, subliniind experiența vastă în domeniu a invitatului, dar și deschiderea sa pentru conlucrarea în vederea oferirii consultanței pe segmentele de IT, PR și de marketing.

La rândul său, Dinu Țurcanu i-a mulțumit rectorului USMF Emil Ceban și colegilor de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” pentru încrederea acordată, exprimându-și certitudinea că, împreună, vor reuși să dezvolte un parteneriat eficient atât pentru USMF, cât şi pentru UTM.

(Visited 7 times, 1 visits today)