La UTM, sâmbetele sunt rezervate BAC-ului

Chiar dacă e sâmbătă, ultima zi a lunii, iar până la BAC pare a fi mult timp, Universitatea Tehnică a Moldovei își menține recordul absolut de a interesa și atrage peste 800 de liceeni să-și dedice weekendurile pregătirii pentru examenele de Bacalaureat, sub umbrela protectoare a Centrului Universitar de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID.

Pentru acești elevi matematica, fizica, informatica, desenul artistic au devenit un prilej de întâlnire, un motiv pentru dezbateri, un loc de refugiu… Și așa sâmbătă de sâmbătă – bat cărarea spre carte. Ca în dictonul nostru mai vechi: „La UTM se face carte!”

Aceste săli arhipline, sâmbăta, la UTM, privirile-țintă sorbind cu nesaț orice cuvânt scris și rostit de către profesorul din față ne duc cu gândul că efortul lor și al nostru nu este în zadar. Împărtășind bucuria lor pentru studiu, reiterăm: UTM organizează, an de an, pentru elevii claselor a XII-a, CURSURI absolut GRATUITE de pregătire pentru BAC.

⚠️ Pentru cursurile pregătitoare de BAC organizate de UTM nu achiți niciun leu;
⚠️ Cursurile te vor ajuta să înțelegi subiectele care îți par dificile;
⚠️ Nu există niciun fel de obligații contractuale între Universitate și participanți.

Mult succes la BAC, dragi liceeni!

Programul de pregătire pentru examenele de Bacalaureat se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de UTM pentru a crește reușita absolvenților de liceu. Prin dedicația și profesionalismul profesorilor săi, UTM dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către absolvenții din țară, dar și să motiveze elevii din clasele gimnaziale să studieze și să îndrăgească obiectele STEM.

(Visited 30 times, 1 visits today)