15 profesori ai FCGC premiați pentru dedicație cu laptopuri performante

Alți 15 profesori onorați și împliniți, cu aprecierea și importanța atribuită pe merit! Aceasta ar fi expresia ce li se citea pe chip profesorilor din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, premiați în cadrul Consiliului Facultății cu câte un laptop performant, oferit pentru dedicație și activitate prodigioasă în cadrul inițiativei rectorului UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, „Instrumente TIC în activitatea didactică a UTM”.

„Este aprecierea pe care o merită pe deplin, dar și o motivație să-și continue cu aceeași pasiune activitatea în cadrul FCGC”, a subliniat decanul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, conf. univ., dr. Livia NISTOR-LOPATENCO.

La rândul lor, profesorii Svetlana HARITONOV, Ion ALBU, Svetlana ALBU, Viorica URSU, Ina BOSTAN, Anatolie TARANENCO, Ion CREȚU, Ana VLASENCO, Irina BULAT, Liliana MARIAN, Oleg CUCU, Livia NISTOR-LOPATENCO, Iurie DOHMILĂ, Tatiana SANDUȚA și Dumitru BOTNARU au mulțumit pentru înaltele aprecieri, menționând că aceste instrumente indispensabile astăzi în activitatea didactică vor contribui negreșit la valorificarea în continuare a potențialului lor didactic și a eficienței actului de instruire.

(Visited 85 times, 1 visits today)