Cursurile de pregătire pentru BAC la UTM iau amploare

E din nou sâmbătă – zi de pregătire pentru Bacalaureat la Universitatea Tehnică a Moldovei. Campusurile academice Râșcani și Botanica ale UTM mișună din nou de liceenii dornici să presteze un nivel de cunoștințe admirabil la examenele maturității.

Suntem în a doua sâmbătă a cursurilor organizate de UTM în vederea pregătirii pentru examenele de Bacalaureat și deja resimțim o creștere dinamică a interesului elevilor din licee și centrele de excelență pentru această ofertă.

Astăzi, aria cursurilor GRATUITE s-a extins, acoperind și solicitările la disciplina informatica. În plus, timp de o săptămână de la demarare, interesul pentru cursuri a crescut considerabil, astfel încât numărul total al elevilor care le frecventează depășește deja cifra de 800, a declarat cu mândrie Radu MELNIC, directorul Centrului Universitar de Informare și Ghidare în Carieră al UTM, Radu Melnic.

Cursurile au demarat pe 15 februarie 2020 și se desfășoară în fiecare sâmbătă, în blocurile de studii ale UTM. Elevii pot parcurge planul de studiu și subiectele pentru următoarele discipline de studiu: matematică, informatică, fizică și desenul artistic.

Programul de pregătire pentru examenele de Bacalaureat se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de UTM pentru a crește reușita absolvenților de liceu. Prin dedicația și profesionalismul profesorilor săi, UTM dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către absolvenții din țară, dar și să motiveze elevii din clasele gimnaziale să studieze și să îndrăgească obiectele STEM.

 

(Visited 91 times, 1 visits today)