Biblioteca tehnico-știinţifică a UTM colaborează de peste un deceniu cu Scientific Knowledge Services, companie specializată pe difuzarea de informații și cunoștințe, reprezentant și distribuitor al multor edituri internaționale (Springer Nature, Cambridge University Press, IOP Publishing, Oxford University Press, Taylor & Francis Group etc.).

Compania susține publicarea în Acces Deschis și Știința Deschisă, oferind suport cercetătorilor pentru publicare și editurilor pentru difuzarea și promovarea publicațiilor.

Universitatea Tehnică a Moldovei a beneficiat de diverse baze de date, oferite în regim de testare în diverse perioade de timp.

Prin intermediul Scientific Knowledge Services, Biblioteca UTM oferă acces online la publicațiile companiei Taylor & Francis Group pentru perioada 3 februarie – 3 aprilie.

Compania Taylor & Francis Group publică cărți şi reviste ce cuprind o gamă largă de subiecte și discipline pentru toate nivelurile de studiu academic și dezvoltare profesională.

Platforma Taylor & Francis online găzduiește reviste online și baze de date de rezumate și indexări publicate de editurile Taylor & Francis, Routledge, CRC Press, Psychology Press, Focal Press etc.

Revistele cu Acces Deschis pot fi accesate pe platforma: https://www.tandfonline.com/openaccess/openjournals.

Bazele de date de rezumate şi indexări: Routledge Educational Research Abstracts Online, Research into Higher Education Abstracts

Accesul la cărți – pe platforma https://www.taylorfrancis.com

Accesul la bazele de date este permis din reţeaua de calculatoare a UTM.

 

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)