Proiecție de film… în bucătăria de la cămin

Bucătăria de la cămin e un loc magic. Aici, lucrurile din geanta trimisă de părinți fac minuni – aduc bucuria unor împliniri și leagă prietenii. Da, într-adevăr, bucătăria de la cămin e locul unde îți faci prieteni din celălalt capăt de etaj și unul dintre primele locuri în care saluți maturitatea.


Contextul e cât se poate de binevenit pentru a aduna la un loc aceste sentimente, trăiri, amintiri, să zicem, la o proiecție de film chiar aici, în bucătăria din căminul studențesc. Ideea aparține echipei site-ului de știri pentru tineri Diez.md și UTM, reprezentată nemijlocit de către Dinu Turcanu, prorector  informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, și Anatolie Alexei, șef Direcție Socială și Activități Studențești.

O idee a tinerilor pentru tineri! Așa că, dacă ești student UTM și îți petreci cei mai frumoși ani ai studenției la cămin, dă curs acestei invitații. Pașii întotdeauna te duc cu bucurie la bucătărie, iar de astă dată vei fi întâlnit aici cu o proiecție de film, „condimentată” cu snackuri și ingrediente pentru a pregăti împreună hot dog-uri.

Ne vedem la căminul nr. 10 al UTM (str. Studenților 5), pe 13 februarie, la ora 18:00. Ia-ți colegii de cameră, prietenii de la alte etaje sau din alte cămine și vino să privim împreună un film!

Iar ca să te convingem, îți „servim” aici trailerul:

 

 

(Visited 91 times, 1 visits today)