O cafea servită la masa de bar din noua cofetărie sau lângă etajera din hol – este noul mod de a savura momentele de respiro pentru studenții facultăților din campusul universitar Botanica. De azi, studenții și profesorii facultăților Inginerie Economică și Business, Urbanism și Arhitectură, dar și Construcții Geodezie și Cadastru au două cofetării noi-nouțe, cochete și moderne, a căror inaugurare a atras muuulți pași și ochi curioși.

Interesul suscitat de deschiderea acestor spații extraordinare a fost mai mult decât o simplă curiozitate. Precum menționase și rectorul UTM Viorel Bostan, care a tăiat cu bucurie panglica de inaugurare, designul deosebit de elegant al celor două cofetării a fost elaborat de către profesoara de mai ieri a studenților-arhitecți, azi doctorandă peste Prut – Sorina Nicoleta Grati. Altfel zis, interesul celor de la FUA a fost și unul strict profesional. La fel ca și al numeroșilor oaspeți ai festivității, reprezentanți ai Direcțiilor Tehnice, Managementul Resurselor, dar și ai diverselor subdiviziuni ale acestora, implicați nemijlocit în construcția, finanțarea, amenajarea și aprovizionarea cu tot necesarul a acestor spații, care au venit să împărtășească bucuria împlinirii acestui vis frumos cu profesorii și studenții care, pe cât se vede, nu se vor mai lăsa plecați din aceste blocuri de studii.

În cadrul festivității de inaugurare a celor două cofetării și-a făcut debutul profesional și Carolina Grosu, noua șefă a Centrului Didactico-Metodic și de Producție al UTM, supranumită deja șefa tuturor cantinelor UTM. Din iunie 2019, de când a intrat în funcție, și-a asumat construcția acestora, iar astăzi, după cum vedem că arată aceste minunății de spații, o felicităm din suflet cu prilejul extraordinarului debut.

Felicitări și tuturor UTM-iștilor, căci cu toții vom avea frumoasa ocazie de a savura un ceai sau o cafea la umbra unei cărți de pe etajerele din holurile UTM.

(Visited 19 times, 1 visits today)