Chiar dacă bugetarii se află acum într-o mini-vacanță, la Universitatea Tehnică a Moldovei se muncește zilnic, din plin, indiferent de intemperiile anotimpului, pentru a asigura în continuare condiții moderne și atractive pentru studenți și profesori.

Întreg efortul efectivului implicat în aceste lucrări este concentrat acum în blocul de studii nr. 5 din campusul universitar Râșcani, arondat Facultății Tehnologia Alimentelor. Procesul de renovare și transformare se află pe ultima sută de metri, astfel încât studenții și profesorii, revenind din vacanță, să intre cu încredere la studii/sesiune.

Astăzi, rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, însoțit de prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, Dinu ŢURCANU, au venit să verifice calitatea, dar și volumul efectuat al lucrărilor. Domniile lor au apreciat că pe ️lângă cele 4 laboratoare noi-nouțe, renovate integral în cadrul Proiectului „Renovarea și dotarea laboratoarelor de instruiri pentru desfășurarea cursurilor practice cu profil horticol în cadrul programului de restructurare a sectorului horticol „Livada Moldovei”, se finalizează și lucrările de renovare a coridoarelor, în blocul de studii al FTA conturându-se deja spaţii moderne, prietenoase, astfel ca în 2020 studenții să resimtă  confortul, dar și grija administrației pentru a lor stare de bine.

(Visited 12 times, 1 visits today)