2019 a reconfirmat deschiderea UTM spre mediul internațional

Se mai perindă un an. Pentru Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019 s-a dovedit a fi bogat în împliniri și realizări atât pe plan intern, cât și extern.

Deschiderea UTM spre mediul internațional a fost subliniată de propulsarea sa în cele mai prestigioase ratinguri internaționale – Webometrics, U-Multirank, QS World University Rankings.

Suntem mândri de faptul că UTM și-a completat palmaresul cu 26 de acorduri internaționale noi; organizarea a peste 20 de evenimente de anvergură de nivel internațional; elaborarea unor importante proiecte în colaborare cu parteneri din UE; Capacity Building Erasmus+; Jean Monnet; dar și crearea unei rețele de parteneriat CEEPUS.

1 12

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU