Facultatea Eneregetică și Inginerie Electrică și-a celebrat sărbătoarea profesională – Ziua Energeticianului – prin consemnarea celor mai bune rezultate înregistrate de către studenți și profesori.

Cu această ocazie, în şedinţa specială a Consiliului Facultăţii, rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, alături de partenerii Premier Energy Moldova, Alexandru Brăileanu, Energocom, Adrian Pritula, ambii absolvenți ai acestei FEIE, au premiat 10 dintre cei mai buni studenţi ai facultăţii, care au obţinut rezultate frumoase atât la reuşită academică, cât şi în activităţi extracurriculare! Fiecărui premiant i s-a înmânat câte o diplomă, un rucsac de firmă, cadouri și un premiu în valoare de 1000 lei.

Cu prilejul frumosului eveniment 7 cadre didactice ale facultăţii au fost distinse cu Diplome de Onoare   ale Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Și Biblioteca FEIE a venit cu o surpriză plăcută, organizând o expoziţie de carte dedicată acestei zile, cu îndemnul: „Felicitări, dragi energeticieni! Vă aşteptăm la bibliotecă!”.

(Visited 65 times, 1 visits today)