Surprize de Revelion pentru cei care au marcat ingineria şi UTM

Universitatea Tehnică a Moldovei continuă tradiția de a surprinde în prag de Revelion prietenii instituției cu cadouri personalizate.

Rectorul Universității Tehnice a Moldovei, Viorel Bostan, însoțit de prorectorul Dinu Țurcanu și directorul Centrului Universitar de Informare şi Ghidare în Carieră, Radu Melnic, a înmânat astăzi primele cadouri originale staff-ului administrativ al UTM, iar de curând surprizele pregătite vor ajunge la toți destinatarii.

„Sărbătorile de iarnă vor fi mai speciale datorită campaniei „Voi ați marcat ingineria şi UTM în 2019”. Şi pentru că de sărbători se întâmplă miracole, este timpul potrivit pentru a le face daruri celor care ne-au marcat! Exprimăm sincere mulțumiri administrației și echipei CEGHID pentru implicare în această activitate, echipei FabLab Chișinău, în cadrul căruia au fost create aceste opere hand made, dar și Departamentului Oenologie şi Chimie din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor, care a participat la crearea, cu atenție la detalii, a acestor surprize”, a menționat prorectorul UTM.

(Visited 5 times, 1 visits today)