Studenții UTM sunt invitați la Winter ARCHDESIGN Festival

Studenții UTM sunt invitați să participe la prima ediție a concursului Winter ARCHDESIGN Festival. Scopul acestuia este de a crea o platformă comună de colaborare și schimb de experiență dintre studenții care își fac studiile în domeniile arhitectură și design din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, precum și stimularea creativității și promovarea tinerilor preocupați de industriile creative.

Obiectivul concursului vizează dezvoltarea abilităților de creație artistică, de proiectare 2D și 3D, de realizare a produselor de design, utilizând diverse procedee, tehnici și mijloace materiale.

Genericul festivalului vizează Sărbătorile de Iarnă, fiind salutate activitățile creative, ce promovează originalitatea și estetica gândirii artistice, valorile culturii tradiționale, inovația și aplicabilitatea tehnologică a proiectelor elaborate.

Concursul industriilor creative din cadrul Winter ARCHDESIGN Festival include secțiunile: Ilustrate pentru sărbătorile de iarnă, Decorațiuni pentru pomul de Crăciun, Măști tematice, Pomi de Crăciun, Jucării creative.

Ataşat veți găsi regulamentul de participare la Winter ARCHDESIGN Festival, aflat la prima ediție.

Lucrările pot fi depuse până pe 18 decembrie, ora 17.00

Concursul se va desfășura Joi, 19 decembrie 2019, în intervalul dintre orele 15:00 – 22:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău).

Mai multe detalii despre condiții, premii, deadline puteți afla de la Sergiu Tronciu, prodecan FUA, tel: 0 690 74 094; email: sergiu.tronciu@arh.utm.md sau de la Elena Musteață, Departamentul DTTP, FTP, tel: 0 767 80 177; email: elena.musteata@dv.utm.md

FII CREATIV, FII IMPLICAT, FII CÂȘTIGĂTOR!

(Visited 21 times, 1 visits today)