Care sunt domeniile de activitate ale companiei ENDAVA – unul dintre cei mai importanți operatori de servicii IT din Moldova? Ce tipuri de internship oferă și cum poți dobândi rapid experiență de muncă? La aceste și multe alte întrebări similare au primit răspunsuri exhaustive studenții Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică,  la întâlnirea cu reprezentanții companiei.

Reprezentanții companiei ENDAVA – Head of Architecture Vitalie PATLATÎI, Head of Analysis Vladimir VRÂNCEANU, Head of People Development and Recruitment Irina ROTARU, Development consultant Denis GANȚA, recruterii Nicoleta STOGU și Violeta BALAN, le-au dezvăluit studenților multe lucruri utile despre tehnologiile moderne, tendințele de dezvoltare ale domeniului și rolul internșhip-urilor în viitoarea carieră. Totodată, oaspeții au menționat și importanța primordială a studiilor universitare în formarea viitorilor specialiști.

În prezent programul de internship oferit de ENDAVA se organizează de două ori pe an, pentru o perioadă de trei luni. Doritorii pot opta pentru unul dintre cele 3 domenii propuse: Testare software, Dezvoltare software sau Managementul aplicațiilor software. Pe durata internship-ului, stagiarii sunt expuși unui program de studiu intens în diverse tehnologii, dar și cu implicare în proiecte reale.

(Visited 55 times, 1 visits today)