- UTM - https://utm.md -

Studenții FIEB însușesc soluții moderne IT pentru business

Departamentul Teorie Economică şi Marketing din cadrul Facultății Inginerie Economică și Business, UTM a organizat un seminar metodic cu genericul „UDS – Algoritm inteligent de digitalizare a clienților în scopul creșterii bazei de clienți ai companiei”, ghidat de către Dora Rotari, proprietar al companiei Bucobasa, partener GIS IT- Global Intelect Service.

Este vorba despre programul de fidelitate UDS, elaborat pentru întreprinderile mici si mijlocii de către compania internațională „Global Intelect Service”, „Bucobasa” fiind implicată în calitatea sa de partener al GIS IT.

Programul de fidelitate UDS oferă posibilitatea de a digitaliza baza de clienți, de a monitoriza volumul vânzărilor, de a minimiza şi eficientiza cheltuielile cu publicitatea etc. Programul este destinat întreprinderilor mici şi mijlocii şi include instrumente de marketing care pot fi ușor aplicate de către antreprenori și are drept scop digitalizarea proceselor de administrare pentru a permite companiei să economisească resurse pentru promovare şi, totodată, să crească exponențial numărul potențialilor cumpărători.

Altfel zis, UDS este o soluție modernă IT pentru business, având ca rezultat crearea unui portofoliu de clienți satisfăcuți şi fideli – o componentă importantă în formarea discipolilor FIEB.

Mersi, „Bucobasa”, pentru implicare!

(Visited 14 times, 1 visits today)