- UTM - https://utm.md -

470 de cărți de valoare achiziționate de UTM la Târgul de carte Gaudeamus

Târgul de carte Gaudeamus 2019 din Bucureşti, desfăşurat în perioada 20-24 noiembrie, a constituit o veritabilă oportunitate și pentru bibliotecarii UTM să exploreze cca 8.000 mp de standuri pline de publicații relevante din toate domeniile de dezvoltare umană.

Găzduită de Pavilionul B2 Romexpo, ediția din anul curent a marcat trei decenii de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 și a adăugat în palmaresul de un sfert de secol al evenimentului circa 115.000 de vizitatori, aproape 900 de lansări de carte, dezbateri și sesiuni de autografe și peste 250 de participanți, reuniți în 200 de standuri care au acoperit o suprafață de peste 8.300 de metri pătrați. Un veritabil maraton editorial, în cadrul căruia bibliotecarii UTM au avut posibilitatea și plăcerea să procure cca 470 de cărți de valoare pentru toate domeniile de studiu și cercetare din universitate.

Achizițiile noi au fost înalt apreciate de către comunitatea academică la ampla expoziție organizată în cadrul ședinței Senatului UTM din 26 noiembrie.

(Visited 29 times, 1 visits today)