Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional invita la atelierul „Women in Research & Innovation”, care se va desfășura în data de 18 octombrie 2019, începând cu ora 17.30, la Artcor.

Evenimentul este destinat femeilor implicate sau interesate de dezvoltarea inovațiilor și implementarea noilor tehnologii, atât în țară, cât și peste hotare. Sunt invitate să participe atât profesoare implicate în activități de cercetare-dezvoltare-inovare, cât și studente din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă pe acest link.

Atelierul „Women in Research & Innovation” este organizat în cadrul proiectului Women Innovators Network Moldova implementat de Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional, cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău.

În cadrul campaniei de identificare a femeilor inovatoare din Republica Moldova a fost creată platforma online winmoldova.md, unde fiecare femeie care a dezvoltat sau este interesată să dezvolte o inovație se poate înregistra pentru a-și prezenta rezultatele obținute.

Ne vedem la „Women in Research & Innovation”!

(Visited 30 times, 1 visits today)