Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ești student UTM? Răspunde provocării „Student Trip”!

Liga Studentelor în Inginerie are o soluție! Fii parte a unei noi provocări „Student Trip” în cea de-a doua ediție! Vei avea parte de o experiență de neuitat, cu sesiuni de training, activități de cunoaștere, workshopuri, dar și discuții de seară la rug pe malul râului.

Nu ezita să cunoști noi colegi de la alte facultăți, de a istorisi propriile experiențe, de a petrece timpul într-o atmosferă prietenoasă și distractivă. Evenimentul va fi organizat în afara orașului, satul Molovata Nouă, pensiunea „La popas”, în perioada 12-13 octombrie.

Taxa de participare fiind doar de 200 de lei. Aceasta acoperă: cazarea, mesele zilei și logistica necesară.

Evenimentul este organizat cu suportul Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu BEST ChișinăuClubul Ingineresc Micro LabSenatul Studențesc și Sindicatul Studenețesc UTM. Partener media: Radio Studentus.

Fii convins de faptul ca trebuie să iei parte la acest eveniment! Te așteaptă o mulțime de emoții pozitive și noi prieteni.

Dacă nu te-ai înregistrat, fă-o acum AICI.

Liga Studentelor în Inginerie reprezintă o comunitate de studenți din domeniul ingineriei, susținută de Universitatea Tehnică a Moldovei. Scopul primordial al organizației este de a încuraja, motiva și dezvolta fetele și femeile din domeniul ingineriei. Pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI