Cu prilejul Zilei internaționale a lucrătorului din învățământ, peste 100 de cadre didactice de la diferite instituții de învățământ din țară au primit Diplome de Onoare acordate de Guvernul Republicii Moldova și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Aprecieri alese au fost adresate și profesorilor UTM – conf. univ., dr. în chimie Raisa DRUȚĂ, prodecan al Facultății Tehnologia Alimentelor, care s-a învrednicit de Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, și conf. univ., dr. în economie Rina ȚURCAN, șef Departament Economie și Management, Facultatea Inginerie Economică și Business, căreia i s-a decernat Diploma de Onoare a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

„Sunteți cei care puteți aduce solidaritatea în societate, puteți crea și promova modele autentice. Vrem să vă încurajăm să rezistați, iar împreună să altoim atitudini și să construim o societate corectă și prosperă”, a subliniat în mesajul său de felicitare Prim-Ministrul Republicii Moldova, Maia SANDU, în cadrul evenimentului festiv organizat cu această ocazie.

Felicitări cordiale a adresat profesorilor și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana NICOLAESCU-ONOFREI: „Colegii noștri care, în fiecare zi, pășesc pragul instituțiilor educaționale, cu mult Interes pentru copii, cu Mândrie pentru munca pe care o fac cu Pasiune, cu Optimism și cu Responsabilitate, cu Noblețe și cu Temeritate – toți acești împătimiți de educație sunt adevărații oameni importanți ai acestei țări!”

Pentru dedicația, pasiunea, tactul și atenția cu care ne tratați zi de zi,       

pentru mărinimia de a vă încuraja discipolii să atingă mereu noi înălțimi,

dar și pentru exemplul de temeritate de a trece cu capul sus prin intemperiile timpului,

VĂ MULȚUMIM!

La mulți ani cu toamne îmbelșugate, IUBIȚI PROFESORI!

 

(Visited 35 times, 1 visits today)