Pornind de la premisa că Biblioteca, prin resursele sale informaționale, inspiră mereu la creativitate, Biblioteca tehnico-științifică a UTM propune un amplu program de activități pentru cea de-a VI-a ediție a Nocturnei Bibliotecilor, orientat către toate segmentele și categoriile de cititori care trec pragul instituției.

În acest an, Nocturna Bibliotecilor se desfășoară sub sloganul „Biblioteca – spațiu de interacțiune și creativitate” și va demara pe 27 septembrie, cu începere de la ora 12.00, în holul blocului de studii nr. 6 al UTM, cu expoziția „Creativitatea – calea spre evoluție”. După care, la ora 13.00, în sala de lectură a Facultății Tehnologia Alimentelor (501, blocul nr. 5) va urma prezentarea video muzical-poetică cu genericul: „Omagiu Limbii Române (30 de ani de la proclamarea  limbii române drept limbă de stat)”.

Pe parcursul zilei la toate filialele bibliotecii la facultăți vor fi organizate vizite ghidate în spațiile bibliotecii; prezentări de cărți noi; expoziții de carte veche și rară, oferindu-se acces liber la colecții, inclusiv depozite.

Petrece ziua de vineri, 27 septembrie, la Bibliotecă – spațiu de interacțiune și creativitate!

(Visited 25 times, 1 visits today)