Inspectoratul General al Poliției organizează în cadrul Campaniei de informare și sensibilizare a populației „NU acceptăm corupția în Poliție” concursul studențesc cu genericul „Aleg un viitor integru”, care se desfășoară în perioada 16 septembrie – 9 decembrie 2019.

Sarcina principală a concursului constă în elaborarea unui spot video pe tema „Aleg un viitor integru”. Se acceptă doar spoturi video originale (creații originale), circumscrise tematicii concursului, cu durata de 30-120 secunde, autorul fiind prezentat pe generic în limitele a 10 secunde. Nu se acceptă producții cu un conținut verbal sau video licențios sau violent. Spoturile vor fi prezentate pe CD/DVD, stick sau alt suport electronic, având inscripționate denumirea producției, autorul (facultatea, anul de studii), instituția pe care o reprezintă, până la data de 29 noiembrie 2019.

Scopul concursului rezidă în creșterea gradului de informare a studenților cu privire la impactul nefast al fenomenului corupției și cultivarea/promovarea în mediul studențesc a spiritului dezvoltării unui comportament integru în societate.

La concurs sunt invitați să participe studenți din instituțiile de învățământ superior, printr-o cerere expediată pe e-mail-ul anticoruptie@igp.gov.md sau depusă la sediul IGP (str. Tiraspol 11/1, mun. Chișinău, tel. de contact: 022-868-264, -22-868-090 sau 068758100) până pe data de 11.10.2019.

Ulterior înregistrării, participanții la concurs vor avea posibilitatea să afle mai multe detalii și sfaturi privind elaborarea spotului video într-o ședință organizată cu această ocazie în incinta Inspectoratului General al Poliției Inspectoratului General al Poliției.

Pentru stimularea creativității participanților la concurs, se vor acorda următoarele premii: pentru locul I – un laptop; pentru locul II – o boxă portabilă, pentru locul III – un power bank, precum și diplome de mențiune, care vor fi înmânate într-un cadru festiv, pe data de 9 decembrie 20199, cu începere de la  ora 10.00, la sediul Inspectoratului General al Poliției.

Mai multe detalii despre concurs, precum și evoluția, rezultatele acestuia vor putea fi accesate pe site-ul IPG www.politia.md

Alege un viitor integru! Exprimă-ți poziția într-o formă creativă! Ideea Ta contează!

Cerere de participare la concurs: http://www.politia.md/sites/default/files/cerere_tip.pdf

(Visited 32 times, 1 visits today)