Studenții de la anii I și II ai Facultății Urbanism și Arhitectură au debutat în noul an academic cu o primă expoziție a propriilor lucrări de pictură, coloristică și design, vernisate în holul Sălii Expo a FUA-UTM.

Coordonată de către lectorul universitar al Departamentului Arhitectură, FUA, Mariana HADJI-BANDALAC, expoziția are și un generic sugestiv: „Un nou mesaj – o nouă viziune”.

Misiunea de care s-au pătruns și viziunea creativă pe care viitorii arhitecți și designeri din cadrul FUA o exprimă în lucrările etalate se bucură de aprecieri binemeritate.

Svetlana OLEINIC, lector superior, Departamentul Arhitectură, FUA:

– Viața capătă culoare atunci când o nouă zi îți aduce noi descoperiri, dar și redescoperirea oamenilor din preajmă, a capacităților și talentului lor uimitor. Studenții noștri nu contenesc să ne bucure cu lucrări originale, din care transpare viziunea și efortul propriu, dar și capacitatea de a-i motiva și susține a profesorilor lor. E frumos și plăcut să conștientizăm că aceste aprecieri sunt confirmate zi de zi de către discipolii noștri aici, în Școala de Arhitectură de la FUA! Vă mulțumesc pentru atitudinea de care dați dovadă, dragii mei! Succes în continuare!

Iurie CROITORU, director general „Acvaprof”:

– Minunate lucrări! Debordează de atitudine și maturitate, nici n-ai spune că sunt ale unor studenți începători. Intuiesc câtă muncă s-a depus aici! Bravo acestor tineri minunați și celor care îi îndrumă!

Natalia COLOMOEŢ, fondator SRL „Styling”:

– Mulțumim pentru bucuria de a savura aceste lucrări excepționale, demne de galerii de artă! Felicitări studenților și profesorilor lor!

(Visited 6 times, 1 visits today)