Fără planuri pentru seara de vineri, 13 septembrie? FAF și Universitatea Tehnică a Moldovei invită pasionații de domeniul TIC: studenți, programatori, designeri, profesioniști IT și amatori la „Programmers’ Day”. Ediția a II-a a evenimentului vine cu un nou format și va fi găzduită de Tekwill. 

În a 256-a zi din an meriți din plin să petreci seara în compania oamenilor cu care împarți aceeași pasiune! În cazul în care ești indecis îți sugerăm 5 motive pentru care trebuie să îți notezi în agendă acest eveniment:

#1. Unicul eveniment din Chișinău care celebrează Ziua profesională a Programatorilor.
A 256-a zi din fiecare an este considerată Ziua Programatorului, de obicei la 13 septembrie, numărul 256 reprezintă un octet de opt biți, o valoare bine cunoscută pentru programatorii din întreaga lume.

Evenimentul se va desfășura la Tekwill, iar intrarea este liberă.

#2. Discursuri informative despre tehnologiile moderne și ultimele inovații pe piață. 

Prima secțiune a evenimentului va fi un Tech Open Mic, în cadrul căreia peste 13 profesionisti din domeniul IT vor prezenta aspecte și teme interesante despre tehnologie, dar și experiențe personale de succes. Vei avea posibilitatea să asculți istoriile diferiților experți din IT, programatori talentați, fondatori de companii IT și studenți ingenioși ai Universității Tehnice a Moldovei. Vei cunoaște reprezentanții celor mai mari companii din IT, precum Amdaris, Ellation, Endava, Fusion Works, Orange, Pentalog și multe altele.

#3. Posibilitatea să comunici cu specialiști din domeniu, să creezi relații noi, dar și să găsești răspunsuri la întrebările ce te frământă. 

Evenimentul va întruni peste 300 de persoane pasionate de tehnologie, iar organizatorii promit o atmosferă favorabilă pentru a interacționa și face noi conexiuni. Gustările, berea de la EFES Vitanta și vinul de la Vinăria din Vale vor întregi ambianța serii de 13 septembrie.

#4. Muzică live cu invitați speciali, trupa Delta pe Obraz

În cazul în care ești un amator de rock, avem vești bune. „Delta pe Obraz”, invitați speciali la eveniment, este o trupă de rock alternativ nou formată în Moldova. Muzica și textele le aparțin. În lista artiștilor cu care au evoluat pe aceeași scenă se regăsesc Coma, Luna Amară, Fără Zahăr, Gândul Mâței.

#5. AfterParty memorabil unde ne vom odihni creierul de debugging nocturn. 

Organizatorii pregătesc o surpriză specială pentru toți cei prezenți la eveniment.

Fii la curent cu toate detaliile evenimentului aici.

Evenimentul este susținut de compania Ellation și Amdaris. Partenerii evenimentului sunt EFES Vitanta, Vinăria din Vale.

(Visited 56 times, 1 visits today)