La parterul campusului universitar Râșcani UTM va deschide un magazin de produse personalizate, unde vor putea fi procurate pixuri, agende, calendare, tricouri, hanorace marca UTM. Va exista și o cameră de probă, unde piesele vestimentare vor putea fi probate.

Solicitat să se pronunțe asupra locației și produselor, prorectorul UTM, Dinu Țurcanu, a venit cu un mesaj către toți cei interesați:

– Știu că în ultima perioadă tot mai mulți UTM-iști se întreabă când vor avea acces la produsele personalizate ale UTM. Știu că ați așteptat mult, dar sper că s-a meritat. Ne-am dorit să venim cu produsul „la pachet”, astfel că la parterul celui mai grandios proiect, amplasat în campusul Râșcani al Universității, în imediata apropiere de Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, apare un amfiteatru universitar proaspăt renovat, în care în noul an de studii se va regăsi un magazin de materiale promoționale marca UTM. Prin acest magazin ne propunem să consolidăm apartenența instituțională a fiecărui membru al comunității (student activ, absolvent sau fan UTM) și să contribuim la identitatea vizuală a Universității Tehnice a Moldovei.

Vezi mai jos cum va arăta magazinul:

 

(Visited 180 times, 1 visits today)