Marcată de startul Admiterii la ciclul II de studii superioare de Master, săptămâna trecută a fost una foarte intensă, solicitantă și cu muuuulte surprize frumoase pentru UTM. Ne bucurăm că unul dintre sloganurile noastre „UTM – mereu în top!” s-a adeverit cu prisosință și de această dată.

Una dintre surprizele din penultima zi a primei săptămâni de Admitere la studii de master ne-a bucurat în mod deosebit. După ce au publicat zeci, chiar sute de articole de la diverse evenimente desfășurate în cadrul UTM,  Alexandru Lebedev, CEO & Founder al portalului de știri, dar și Alina Gîrneț, reporteră la Diez, și-au depus actele la noi, la UTM, la cel mai râvnit program de studii de Master – „Tehnologia informației în afaceri”!

Cunoscându-l pe Alexandru Lebedev drept o fire foarte motivată, perseverentă, un pic rebelă, dar fooooarte muncitoare, calități care i-au alimentat, încă din timpul studenției la ciclul Licență, dorința și forța de a fonda acest portal de știri care devenit în scurt timp unul de top în Republica Moldova, dar și energia și entuziasmul  Alinei Gârneț, o știristă neîntrecută, acum că au ales să facă și o calificare în IT, domeniu cu posibilități nemărginite, savurăm deja plăcerea și mândria că UTM va constitui pentru ei mottoul, dar și motorul unui nou început, la fel de promițător și de mare perspectivă!

Dacă la cei peste 20 de ani are un palmares atât de bogat, cu o facultate de jurnalism, un schimb de studii în SUA, la Southeast Community College, Beatrice, Nebraska, și afirmări ca Social Media Manager la agenția digitală Granat, implicări în proiecte sociale ca PaperGirl Moldova sau Moldova International Model United Nation, având și un blog al său – Acasă la Fluturaș, iar, prin DIEZ, și prestigiosul titlu de cel mai bun manager de presă online acordat de revista VIP Magazin, Alexandru Lebedev, dar și colega sa Alina Gîrneț, au decis că mai au nevoie de studii (și nu unele oarecare, dar tocmai la UTM!), determinarea și perseverența lor te-ar putea entuziasma și pe tine, dragă candidat la studii la UTM! Tu ce alegi?

 

(Visited 7 times, 1 visits today)