E 15 iulie. Luni. Un frumos început de săptămână. E un nou început și pentru mulți absolvenți de liceu și colegiu, care își decid astăzi viitorul, optând pentru o anume specialitate, o anume facultate, universitate. Și dacă am amintit de viitor, UTM e cea mai bună decizie în acest sens, căci, se știe: Inginerii creează Viitorul!

Dis-de-dimineață la blocul central al UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, în care este amplasată Comisia de Admitere, e mare aglomerație… Lăsând în urmă febra BAC-ului și emoțiile de la absolvirea liceului sau colegiului, sute de tineri fac astăzi primul pas în cariera lor profesională – își depun actele la UNICA instituție de învățământ superior de profil ingineresc din Moldova – #UTM.
Însoțiți de părinți, colegi, prieteni sau de sine stătător, ei fac cozi la mesele reprezentanților facultăților, cu zâmbet și încredere în priviri, ceea ce denotă că fac o alegere conștientă, bine gândită, pentru o viață.

Potrivit secretarului responsabil al Comisiei de Admitere, Radu MELNIC, în prima oră a dimineții s-au depus 400 de cereri, 200 dintre care – online. Un debut formidabil!

Este dovada că #ingineria e la mare căutare, iar tinerii îi conștientizează importanța.

(Visited 42 times, 1 visits today)