Ana ARVINTE, absolventă a Facultății Tehnologia Alimentelor, UTM, declară cu mândrie că, de mâine, își începe cariera de inginer „aici, la noi acasă”.

Mândri de parcursul său academic sunt și profesorii: de-a lungul celor 4 ani de studii Ana a ținut cadența în topul celor mai buni studenți ai UTM. S-a implicat activ și în cercetarea științifică, lucrarea sa „Adăugarea materiilor de origine vegetală în produse din carne”, realizată în cadrul Departamentului Tehnologia Produselor Alimentare, fiind nominalizată în cadrul Expoziției anuale a UTM „Creația deschide Universul”. S-a manifestat plenar și în activitățile extracurriculare, fiind unul din ambasadorii UTM care, în cadrul echipei Centrului Universitar de Informare şi Ghidare în Carieră, a promovat imaginea UTM în instituțiile preuniversitare din toată țara – un exemplu complet de excelență la studii și devotament față de Alma Mater!

Trăind acum bucuria de proaspăt licențiat al UTM, spune că studiile efectuate în cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor îi oferă posibilitatea de angajare într-un domeniu larg al industriei alimentare, având certitudinea că abilitățile și cunoștințele acumulate pe parcusrul studiilor îi vor deschide calea spre un succes garantat: „Mândră că am ales UTM! Mândră că sunt inginer! Pentru că inginerii creează Viitorul!”

(Visited 3 times, 1 visits today)