Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ruslan ȚĂRNĂ, director operațional „Efes Vitanta”, își declară cu mândrie titlul de absolvent UTM

Ruslan ȚĂRNĂ, director operațional al companiei „Efes Vitanta Moldova Brewery”, își declară cu mândrie titlul de absolvent al UTM, dezvăluind că o bună parte din angajații celui mai mare producător de bere din Moldova au absolvit specialitatea „Mașini și aparate în industria alimentară” din cadrul Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi.

Menține și astăzi relații strânse cu Alma Mater, susținând cei mai buni absolvenți ai FIMIT cu diverse premii, invitându-i la practică, iar ulterior oferindu-le și un job – în semn de aleasă prețuire pentru cunoștințele căpătate în cadrul studiilor atât la ciclul Licență, cât și la treapta de Doctorat a UTM, cunoștințe care l-au ajutat ulterior să sesizeze mai profund procesele de producție,  dar și managementul întreprinderii.

[av_video src=’https://utm.md/wp-content/uploads/2019/07/Ruslan-Tarna.mp4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-u99suy’ custom_class=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI