Ai absolvit liceul sau colegiul? Ai luat și BAC-ul? Ai ales deja și domeniul în care să-ți construiești cariera profesională, iar acesta ține de domeniul ingineriei? Felicitări! Universitatea Tehnică a Moldovei, unica de profil ingineresc din Republica Moldova, este locul cel mai potrivit pentru a te lansa în cariera de inginer!

Știm că alegerea facultății potrivite ridică multe semne de întrebare, de aceea am pregătit un Ghid al viitorului student, care să te orienteze în diversitatea programelor de studii pe care le oferă cele 9 facultăți ale UTM. Aici vei găsi informația necesară  despre campusurile universitare și amplasarea acestora; despre filierele, centrele de excelență și domeniile promovate de către acestea; despre laboratoare, sălile de curs, bibliotecă, cămine, dar și organizațiile studențești, cercurile de interese în care să-ți dezvolți aptitudinile în afara orelor de studii. Te-am intrigat?

Sperăm că această informație să-ți fie utilă și să răspundă la toate întrebările care te interesează. Dar, principalul, să-ți dea încrederea că, prin UTM, ai făcut alegerea corectă pentru viitorul tău. De-a lungul celor 55 de ani de existență, UTM a fost și este în continuare alegerea perfectă a sutelor și miilor de tineri care aleg să devină ingineri. Ne dorim să devenim și pentru tine școala și casa din care, după finalizarea studiilor, să-ți iei zborul în lumea mare, frumoasă și de mare perspectivă a ingineriei.

Inginerii creează Viitorul!

(Visited 61 times, 1 visits today)