Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Erasmus+ Alumni Crossroads – eveniment dedicat participanților în Programul Erasmus+

Cu prilejul a 25 de ani de implementare a Programului UE Erasmus în Republica Moldova, 10 ani de la Semnarea Parteneriatului Estic și a celebrării Zilelor Europei împreună cu Oficiul Național Erasmus+ în Moldova. Avem plăcerea să Vă invităm joi, 23 mai 2019, la un eveniment special – Erasmus+ Alumni Crossroads!

Evenimentul va avea două părți principale:

  • 13.30 –  16.00 Erasmus+ Alumni Profesori (Tempus, Erasmus Mundus, Erasmus+ etc.)
  • 15.30 – 18.00 Erasmus+ Alumni Studenți (licență, master, doctorat/  Tempus, Erasmus Mundus, Erasmus+ etc.)

Programul va cuprinde experiențe inedite ale studenților, profesorilor, precum si istorii și proiecte Erasmus+.

Sunt prevăzute și câteva ateliere practice despre accesarea oportunităților Erasmus+, dar și prezentarea Erasmus Student Network în Moldova!

Vă așteptăm cu drag la Tekwill (Strada Studenților 9/11, Chișinău).

Participarea la eveniment se va face până la 21.05.2019 în baza înregistrărilor la acest link:  bit.ly/2YzvhgG  (RO) and http://bit.ly/erasmusalumnicrossroads (EN)

Vă invităm să participați și la concursul dedicat studenților și profesorilor care au participat în Mobilitate Internațională de Credite Erasmus+. Detalii pe site-ul oficial http://www.erasmusplus.md/ro/news/atentie-concurs-erasmus-alumni-crossroads și pe pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/796912847346609/.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI